Testamentul Google

Google a lansat un nou instrument prin care utilizatorii pot decide ce se va intampla cu toate datele din contul lor dupa moarte. Sau mai bine zis, dupa ce contul devine inactiv o perioada indelungata de timp. Functia Inactive Account Manager a fost dezvaluita de Google pe blog. Aceasta da posibilitatea utilizatorilor sa decida ce vor face cu mailurile, pozele si alte date dupa ce contul devine inactiv o perioada de timp, respectiv 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni. Utilizatorii au posibilitatea sa aleaga o persoana de incredere catre care se vor duce toate datele stranse de-a lungul timpului din aplicatii ca Blogger, Gmail, Picasa Web Albums, Google Voice sau YouTube.

Script PHP

Alegerea corecta a unui software PHP de vacanta de inchiriere poate fi optim pentru o afacere de vanzarea pachetelor de calatorie catre clienti. Este un instrument adecvat care va rula alaturi de mai multe sisteme de management al continutului, cadre de software, editori HTML, si multe alte contexte cu perfectiune. Puteti utiliza, de asemenea, un script PHP adecvat vacanta de inchiriere la continut separat de prezentare in web design. Este una dintre partile unui sistem web sablon. Ea poate fi formulata in mod eficient pentru a se potrivi cu scopurile individuale, precum si un buchet larg de oferte corporate.

Promovarea afacerii

Promovarea afacerii

Vrei sa utilizati contul de Instagram pentru a promova afacerea dvs.? Este un instrument eficient prin care puteti atrage atenția unei mase mare de oameni. Acest lucru poate adauga followeri reali si poate incuraja mai mult conectarea la site-ul dvs. si va va ajuta la obtinerea unor vanzari mai mari pentru a genera mai multe venituri. Daca sunteti in cautarea followeri-lor reali, atunci s-ar putea sa dureze o lunga perioada de timp pentru a produce rezultate. Dar, pentru a obtine mai multe instagram likes, ar trebui sa le cumparati in timp ce obtineti rezultate mai rapide.