Teme gratuite

Teme gratuite

Temele gratuite pentru WordPress sunt de mare ajutor pentru cineva care are cunostinte minime de programare sau de proiectare. Nu sunt de tone de modele de unde puteti alege, dar unele sunt chiar personalizabile pana la un anumit nivel. Aceste teme cuprind o varietate de stiluri si sigur ve-ti gasi una care se potriveste gusturilor dumneavoastra si imagini afacerii dumneavoastra.

DNS

Domain name server este o colectie de servere care stocheaza lista numelor de domenii precum o agenda telefonica in care am memorat numerele cu nume specifice si atunci cand formati un numar (0.0.0.0), cu referinta de nume (example.com) se conecteaza la name server si in cele din urma vor comunica. DNS-ul se va actualiza la fiecare 72 de ore.

Solutii de mail

O solutie de mail securizata si de incredere, este vitala pentru orice forma de afaceri astazi, daca afacerea dumneavoastra este un IMM (intreprinderi mici si mijlocii) sau la nivel de intreprindere mare. O solutie inadecvata de mail hosting, mai ales pentru o afacere IMM, poate face rau sau distruge mesageria interna si externa a afacerii dvs. si in cele din urma, poate risca reputatia intreprinderii.